Pink Tekstbureau voor effectieve en prettig leesbare teksten

Contact met Pink
(06) 53 94 89 94

Pakkende teksten

Je klanten worden dagelijks overspoeld met informatie. Hoe zorg je ervoor dat juist jouw boodschap eruit springt? Het gaat om de pakkende titel, de klare taal, de plezierige tone of voice. Het tekstbureau van Pink Communicatie schrijft het. Van korte advertentietekst tot uitgebreid jaarverslag. Over de koetjes en de kalfjes, maar ook over veranderingstrajecten of ingewikkelde financieringsproducten. Teksten die altijd effectief je lezers informeren, motiveren of activeren.

Effectiviteit is een feit, over smaak valt niet te twisten. Tekstschrijven is een creatief beroep en de tone of voice moet je maar net aanspreken. Daarom schrijft Pink met plezier een proeftekst zodat je een goede keuze kunt maken. Komt het tot een opdracht? Dan zijn we ook over onze tarieven duidelijk. We werken altijd op basis van een uurtarief van € 75 (en onze snelheid is het dubbele waard!).


De betrokken medewerkers van Pink Communicatie

  • Hebben veel ervaring in het schrijven van short- of longcopy en het tekstschrijven voor websites
  • Werken met een strakke planning om deadlines te realiseren
  • Dragen je boodschap effectief en in klare taal uit

Werken met Pink

“Wat ben ik trots op deze nieuwe Dichterbij. Een fantastisch nummer met een prachtige mix van goede fotografie, lekker vlot geschreven teksten, een super jonge uitstraling. Kortom, ik word hier heel blij van. Complimenten!”

Anneke Ausems, manager Marketing, Communicatie en Coöperatie Rabobank De Zuidelijke Baronie.

© Copyright - Pink Communicatie