Pink Communicatie biedt oplossingen voor communicatievragen

Van A tot Z, tot op de punt!

Je wil een advertentietekst laten nakijken of juist een complete brochure laten maken? Zoek je iemand die alleen het uitnodigingstraject voor een evenement voor haar rekening neemt of geef je een heel seminar uit handen? Of wil je gewoon iemand voor een paar uur of zelfs een hele week als versterking op de afdeling? Zoek je een detacheringsbureau gespecialiseerd in communicatie?

Met elke communicatievraag kun je bij Pink terecht. We zijn een tekstbureau dat teksten schrijft variërend van een kort voorwoord tot alle teksten en interviews voor bijvoorbeeld de complete Dichterbij, het ledenblad van de Rabobank. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen ook de hele traffic rondom je productie uit handen nemen. Inclusief voorbereiding, overleggen, briefings en vormgeving. Op projectbasis of vanuit je eigen locatie met een interim communicatiedeskundige.

Hoe dan ook, ons doel is altijd dat jij tevreden bent. Daar werken we hard aan, met veel kennis en ervaring én enthousiasme. En dat merk je.

Onze diensten nog een keer uitgelicht:

Werken met Pink

“Pink is een tekstbureau van top- kwaliteit. Voor welke organisatie ze ook schrijven, iedere keer weer vertalen ze de boodschap perfect met de juiste tone of voice passend bij de klant, doelgroep en het middel.”

Angelique van Geenen, marketing- en communicatiemanager Rabo Mobiel

© Copyright - Pink Communicatie