Pink Tekstbureau voor effectieve en prettig leesbare teksten

Tekstschrijven

Jacqueline schrijft de boeiendste en meest aansprekende teksten voor veel van onze klanten. Banken bijvoorbeeld, een notariskantoor, overheidsinstellingen of het personeelsblad van Waterschap Brabantse Delta. Benieuwd naar haar teksten? We laten graag wat aan je lezen. Deze zeer ervaren tekst- en contentschrijver pakt groots uit waar het kan, maar weet ook in twee regels de juiste snaar te raken. Interviews vertaalt ze naar pakkende, leesbare én betekenisvolle artikelen. Wil jij teksten en content die de kern raken en de lezer meenemen in je verhaal? Laat het ons weten. We schrijven met liefde een proeftekst!

Jacqueline? Wie is dat?

Hebben jullie voorbeelden van je werk?
Jazeker! Natuurlijk geven we graag veel voorbeelden, want wij zijn trots op ons werk en onze klanten. Maar niet al onze klanten vinden het fijn om hier te worden genoemd. Bel ons en we vertellen je meer!

“Pink is een tekstbureau van topkwaliteit. Voor welke organisatie ze ook schrijven, iedere keer weer vertalen ze de boodschap perfect met de juiste tone of voice passend bij de klant, doelgroep en het middel”

Angelique van Geenen – Marketing- en communicatiemanager Rabo Mobiel

© Copyright - Pink Communicatie