Detachering van ervaren communicatieprofessionals

Detachering

Maak kennis met Nancy en Marjolein. Onze twee toppers voor interim communicatieadvies en projectmanagement. De afgelopen jaren maakten zij onze klanten blij als interim communicatiemedewerker en -adviseur. Zij houden het hoofd koel en stellen orde op zaken. Waar? Dat maakt niet uit: al veel uiteenlopende opdrachtgevers in verschillende regio’s profiteerden van hun expertise, adviesvaardigheden, frisse blik en harde werken. Of het nu gaat om de opvang van een (zwangerschaps)verlof, langdurige ziekte of tijdelijke werkdruk: deze dames zijn zo ingewerkt. Ze adviseren je en nemen je veel werk uit handen. Kennismaken of meer weten over wat zij voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je!

‘Hebben jullie  voorbeelden van je werk?’ Jazeker! Natuurlijk geven we graag voorbeelden, want wij zijn trots op ons werk en onze klanten. Maar niet al onze klanten vinden het fijn om hier te worden genoemd. Bel ons en we vertellen je meer!

“Nancy Wassing heeft in 2019 tijdelijk support geleverd aan onze afdeling Marketing en Communicatie. We hebben Nancy in deze periode leren kennen als een fijne collega. Een warme en betrokken persoonlijkheid met een positieve instelling. We vonden in haar ook een betrouwbare collega, die levert wat ze belooft, mede door haar precisie en structuur in de aanpak. Ondersteund door haar uitgebreide ervaring heeft ze in de korte tijd bij ons mooie resultaten neergezet.”

Cerine Keijzers – Rabobank West-Brabant Noord

© Copyright - Pink Communicatie