Pink Communicatie voor projectondersteuning

Projectondersteuning

Een event of de coördinatie van het jaarverslag. De nieuwsbrief die je al een tijdje voor je uitschuift. Ga je voor een digizine of magazine? De tijd voor het maken van een écht goed communicatieplan ontbreekt. Er is altijd werk waar je niet aan toekomt. En dat pakt onze projectmanager Neeltje voor je op. Vanuit haar eigen werkplek regelt ze, coördineert ze, schrijft ze, adviseert ze en stuurt ze aan. Wat wil je nog meer? De communicatieklusjes waar jij net niet aan toe komt neemt zij moeiteloos van je over. Maar ook dat grote communicatieproject is geen probleem voor deze ervaren projectmanager communicatie. Met haar opgedane communicatiekennis binnen het bedrijfsleven is geen project haar te gek. Voor een overdracht komt ze graag bij je langs en daarna gaat ze zelfstandig aan de gang zonder jou voor de voeten te lopen. Meer weten? Of een overdracht plannen voor een project? Laat het ons weten!

‘Hebben jullie voorbeelden van je werk?’ Jazeker! Natuurlijk geven we graag voorbeelden, want wij zijn trots op ons werk en onze klanten. Maar niet al onze klanten vinden het fijn om hier te worden genoemd. Bel ons en we vertellen je meer!

“‘Samenwerken met de dames van PINK voelt na al die jaren erg vertrouwd. Fijn om aan een half woord genoeg te hebben. We weten samen wat we willen om elke keer weer een mooie lokale editie van ons ledenmagazine te produceren. Prettig hoe de dames van PINK ons ontzorgen met de coördinatie, interviews en fotografie. De deadline wordt altijd gehaald, de uitdaging op de teksten zo goed en creatief mogelijk ingevuld. PINK denkt op constructieve en professionele wijze met ons mee’”

Wanda Thiel – Rabobank Gooi en Vechtstreek

© Copyright - Pink Communicatie